Hírek

Fontos változások a Megbízható Cég tanúsítvány visszavonásával kapcsolatban!

Tisztelt Ügyfeleink. Értesíteni szeretnénk Önöket arról, hogy a mai naptól kezdve (2016.03.14) fontos változtatásokat vezettünk be annak érdekében, hogy az általunk kínált termék még megbízhatóbb és hitelesebb legyen, mind az ügyfelek, mind a fogyasztók számára egyaránt. Az alábbi pontokban eszközöltünk változtatást:

 

  1. A jogvédett programunk által bevizsgált cégeket mostantól, személyes bevizsgálással is kiegészítjük. Minden vizsgálatot, amit az algoritmusunk elvégez, egy, a munkatársunk által kézi utóvizsgálat is követni fogja. Ennek köszönhetően a vizsgálatot még pontosabbá tesszük. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy minden jelentkező vállalkozás automatikus vizsgálatát egy kézi vizsgálat követi.
  2. Panaszvonal bevezetése: mostantól minden Megbízható Cég tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozás e-névjegykártyája alatt, megtalálható lesz egy panaszbejelentő űrlap. Abban az esetben, ha egy adott vállalkozásról negatív véleményt találnak, mondjuk egy olyan felületen, amely nem publikus és a véleményvizsgáló algoritmusnak nincs hozzáférése (pl. Facebook zárt csoport), akkor kérjük, küldjék el nekünk a megjelenés dátumával. Amennyiben a bejelentés helyesnek bizonyul, abban az esetben az adott vállalkozást kizárjuk a projektből, a bejelentőt pedig egy köszönőlevéllel és egy apró meglepetéssel jutalmazzuk. Szeretnénk felhívni a figyelmet a visszaélések elkerülése végett, hogy csak azokat a vállalkozásokat áll módunkban törölni rendszerünkből, amelyekről a bejelentett negatív vélemény korábban megjelent, mint a tanusítvány kiállítási dátuma. Ezek a vállalkozások elveszítik részvételi jogukat a projektben és a tanusítványuk költségeit visszatérítjük számukra. (Nem kívánunk a megbízhatatlan cégeken nyerészkedni)

 

Mindezek mellett értesíteni fogjuk azokat a tanusítvánnyal rendelkező vállalkozásokat, amelyekről a kiállítást követően negatív vélemény jelenik meg. Javasoljuk, hogy fogyasztóik bizalmának visszanyerése érdekében éljenek változtatásokkal. Ezek a vállalkozások elesnek attól a lehetőségtől, hogy a projekt további részesei lehessenek.

 

A fenti változtatásokat annak érdekében vezettük be, hogy projektünk még tökéletesebb és a résztvevő vállalkozások még megbízhatóbbak legyenek ezáltal növelve az ügyfeleik elégedettségét.

2016-03-14 21:21:00

Reklámkampány a megbízható cégek számára az RTL Klubon!

Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk önöknek jelezni, hogy 2016 január 22-től kezdve folyamatos reklámkampányt indítunk az RTL Klubon azon vállalkozások számára amelyek igényelték a Megbízható Cég tanúsítványát. Célunk, hogy minél több fogyasztó ismerje meg, és vegye igénybe azon vállalkozások szolgáltatásait akik rendelkeznek a tanúsítvánnyal. 

2016-01-27 14:02:00

Cáfolat a Nav közleményéhez:

Tizstelt Ügyfeleink! 

A napokban a NAV kiadott egy közleményt amiben jelzik, hogy az ügyfeleket egy ismeretlen cég 6900 Ft-ért cserébe kockázatmentes adózói minősítést kínál. Ezúton is szeretnénk jelezni, hogy annak a minősítésnek a Megbízható Cég tanúsítványhoz semmi köze sincs. Mi csak az interneten fellelhető fogyasztói véleményeket vizsgáljuk és az alapján állítjuk ki a tanúsítványunkat. Jelenleg több mint 14 000 ügyfeléllel rendelkezünk akik aprób adminisztációs hibákon kívűl nem éltek komolyabb panasszal működésünkkel kapcsolatban. Jeleztük a NAV felé, hogy a közlemény, hiányos és pontatlan ezért, ez ránk is negatív hatást gyakorol, reméljük sikerül elérnünk, hogy pontosítsák azt. Ha bármi kérdésük van, kérjük hívjanak bizalommal! 

 

2015-11-27 14:21:00

Cégek dicsekednek a tanúsítványunkkal

A CBOK vállalat projektje napról napra népszerűbb nem csak Lengyelországban, hanem az ország határain kívül is. Ez lehetővé teszi a cég folyamatos fejlődését. A vállalat vezetősége, korábbi elemzések alapján, hozott egy döntést egy következő iroda megnyitásáról Franciaország területén. Hamarosan Magyarországon is megnyitásra kerül az új iroda.
Eközben a lengyel vállalatok szívesen írnak a megítélt "Megbízható Cég" tanúsítványokról. A következő szervezetek csatlakoztak az elégedett cégek csoportjához: Progress (http://www.fhprogress.pl/index.php/8-informacyjne/14-firma-godna-zaufania-2015), Enerbau (https://www.enerbau.pl/strona-glowna/aktualnosci/67-certyfikat), "Pod brzozami" - "Nyírfák alatt" (http://brzozy.pl/aktualnosci/pod-brzozami-firma-godna-zaufania-2015.html), valamint a PEGRAL cég (http://www.pegral.pl/sklep/2-uncategorised/46-firma-godna-zaufania). Sok szeretettel meghívjuk Önt a cikk elolvasására.

2015-09-17 16:34:26

Terjeszkedés Lengyelországon kívül- Új iroda Csehországban

A CBOK vállalat dinamikus cselekvésével együtt, megnyitja első külföldi leányvállalatát Csehországban. A vállalat a következő elnevezést kapja: Centrum Výzkumu Názorů Klientů s.r.o., és a cég központja Ostravában található. A cég vezetője nem más, mint Kwiek Tomasz. Az első kitüntetett szervezet a Pedikúra-Eliška Kopecká volt. Egy hónappal később, mert már 2014.11.24-én az Oldřich Janáš Autoservis megkapta a 100-ik tanúsítványt.

2015-09-17 16:20:12

Ügyfelek Véleménye a projektünkről.

Egyre több cég, mind Lengyelországban, mind Lengyelország határain kívül, csatlakozik a kitüntetett cégekhez a "Megbízható Cég" projekthez. A vállalatok tulajdonosai egyre gyakrabban fejezik ki véleményüket a tanúsítvánnyal kapcsolatban. Az alábbiakban megismerkedhetnek némelyikkel. Több telefonhívást is kaptunk a lengyel www.firmagodnazaufania.pl oldal felhasználóitól. Pozitívan csalódtam, az e-névjegykártyával kapcsolatban, amely egy további remek reklámlehetőséget biztosít. Marks András "MARKS" Ipari Gépészet Örülök, hogy egy intézmény végre értékelte a cégünket, és hogy az ügyfelek meg vannak elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, mert ez mindig nagyon fontos volt számunkra. Paják Bogdán Paják Bogdán, Ötvös műhely Nagyon jó kezdeményezés. Visszatekintve nem sajnálom. A projekthez való csatlakozás nem nehéz, elég, ha a vállalkozó becsületes vevőivel és üzleti partnereivel. Markovszki Béla
  

2015-09-14 10:27:00

Századik eladott tanúsítvány Franciaországban

Miután megalakult a cég leányvállalata Franciaországban már egy héttel később, odaítélték a 100-ik igazolást! Az aurioli Sainte Baume Rénovation céget tüntették ki. Ez a vállalat házak felújítására szakosodott, különbözőz szakemberek segítségével olyanokkal, mint (kőművesek, bádogosok, belsőépítészek, vízvezeték szerelők, villanyszerelők, ácsok vagy festők). Ez azért számít nagy eredménynek, mert ilyen jellegű projektek teljesen innovatívnak számítanak a francia piacon.  

2015-09-07 16:37:00

Tízezredik vállalkozás Magyarországon

Kevesebb, mint három hete, indult a következő iroda Magyarországon, ezzel együtt 2015.08.25-én ítélték oda a "Megbízható Cég" 10000-ik tanúsítványt egy vállalatnak. A projektben kitüntetett szervezet a Triodagroup Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, amely az energetikai ágazattal foglalkozik: napenergiával, napelemekkel, a megújuló energiával, az energiatakarékossággal, és energetikai korszerűsítésekkel.

 

2015-08-25 15:37:00

Megnyitottuk következő irodánkat Magyarországon

Egy magyar városban, Szegeden 2015.08.05-én megalapították a következő irodát, mely további húsz munkahelyet biztosít. A cég dinamikus fejlődésének köszönhetően, szükséges a humán erőforrások növelése valamint további munkahelyek megteremtése is.
A magyar portálokon egyre gyakrabban jelennek meg cikkek a "Megbízható Cég" projekttel kapcsolatban. A média a tanúsítványról úgy nyilatkozik, mint egy jó PR eszközről, (http://vtkc.hu/megbizhato-ceg-tanusitvany-objektiv-elemzes), vagy a pozitív oldalait elemzi, (http://www.18bkik.hu/amegbizhato-ceg-tanusitvanyrol-fuggetlen-velemeny i http://b-gs.hu/miert-hasznos-egy-kis-vagy-kozepvallalkozas-szamara-a-tanusitvany-vagy-egyeb-kituntetesre-szolgalo-eszkoz). Érdemes megemlíteni, hogy maguk a vállalatok is szívesen büszkélkednek a megszerzett "Megbízható Cég" tanúsítvánnyal:  http://pst.hu/magunkrol/tanusitvany. Összefoglalva, a felmérést egyre szélesebb körben értékelik, ezen belül a médiában is, és ami még fontosabb, a kitüntetett cégek tulajdonosai körében is.

 

2015-08-05 17:36:00

Elindult a rádiós kampányunk

A "Megbízható Cég" tanúsítvánnyal kapcsolatos megnövekedett népszerűség miatt, valamint a közvélemény tudatosságának növelése érdekében, elkezdődött egy országos reklám kampány a bulgár rádio 1-ben és a BG rádióban. Ezen, egy naponta többször hallható reklám, közvetlenül arra ösztönöz, hogy a megbízható cégek szolgáltatásait vegyük igénybe.
Ily módon még azokhoz az ügyfelekhez is eljuthatunk a tanúsítvánnyal rendelkező cégekről, akik eddig még nem hallottak erről a felmérésről. A szervezet célja, azoknak a cégeknek a támogatása, akik jó hírnévvel rendelkeznek mind a vállalkozók, mind az üzleti partnereik körében.
Az érdeklődőket szeretettel meghívjuk a reklám meghallgatására:

 

2015-08-05 14:14:00

A tévében beszélnek rólunk

Július 27-én hétfőn a Bolgár Állami Televízióban a BTV-n megjelent az első riport és a "Megbízható Cég" projekt reklámkampánya.
A BTV televízió újságírója kérdezi a Regionális Igazgatót, Martin Vangelov urat a felmérés részleteiről, a tanúsítási folyamatról és ezt az európai projektet övező érdeklődésről. A kamera meglátogatja a Bulgáriában ismert TEODOR butik menedzserét is.
A riport is azt bizonyítja, hogy nagy az érdeklődés a tanúsítvánnyal szemben még a határunkon túl is. Köszönjük a bizalmat!
Szeretettel meghívjuk Önt a riport megtekintésére:

2015-07-27 12:34:00

Projektünk Franciaországban is beindul

Cég elkezdte működését Franciaországban! Hamarosan hivatalosan is megnyitja irodáját Lille-ben. Az első cég, aki pozitív eredménnyel teljesítette a felmérést a CBOK vállalat által kifejlesztett egyedülálló szoftver segítségével egy francia a La Maison de Beauté Carita cég volt. Ezzel együtt sikerült megszereznie a lepecsételt "Megbízható Cég" tanúsítványt is. A La Maison de Beauté Carita egy ismert francia szépségszalon, amely Párizsban található. Sok szeretettel gratulálunk!  

2015-06-25 11:33:00

Az ezredik vállalkozás csatlakozott a megbízható cégek csoportjához Csehországban

A "Megbízható Cég" kitüntetéssel megjutalmazott cégek elégedett csoportjához csatlakozott az ezredik cég is. 2015.05.06-án az Autoklempířství Jan vállalatot kitüntették saját ügyfelei és üzleti partnerei, ami segített megszerezni a már említett tanúsítványt. A vállalat járműmechanikával, fényezéssel, és személykocsik vontatásával foglalkozik. 

2015-05-06 10:32:00

Cégek dicsekednek a tanúsítványunkkal - Csehország

Az utóbbi időben a "Megbízható Cég" tanúsítvány egyre népszerűbb nem csak Lengyelországban, hanem a cég külföldi leányvállalataiban is. Csehországban is megjelentek az első cikkek a projekttel kapcsolatban. A vállalatok szívesen büszkélkednek a megszerzett tanúsítvánnyal és emellett gyakran hangsúlyozzák, hogy a fedhetetlenség a hálózaton prioritást jelent azokban az időkben, amikor az internet széles körben elérhető. Szeretettel meghívjuk Önt egy olvasmányra:  http://www.tipmag.cz/certifikat-proverena-spolecnost-objektivni-analyza , http://www.vinokterechutna.cz/clanek/124, http://moje-pekna-zahrada.cz/module/fmmnewsslider/display?id_news=7. 

2015-04-29 12:31:00

Megnyitottuk következő irodánkat Katowicében

2015.04.15-én hivatalosan is megkezdődött a toborzás az új katowicei irodába. Az iroda vezetését Kalita Iwonára bízták, aki diplomáját a Sziléziai Közgazdaságtudomány Egyetemen szerezte meg. Ez már a harmadik iroda Lengyelország területén, ahol 40 embert foglalkoztatnak. A katowicei iroda a Staromiejska út 7. szám alatt található.  

2015-04-20 15:24:00

Iroda Szlovákiában

Örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket, hogy 2015.02.28-án létrejött a következő - vagyis a cég ötödik leányvállalata. A fióktelep Szlovákiában ezen belül Kassán található. A cég vezetésével Pastorova Luciát bízták meg. A cég szlovákiai terjedését számos piaci kutatás előzte meg, amelyet a ÜVVK vállalat elemzési osztálya végzett. Csakúgy, mint Csehországban a "Megbízható Cég" projekt az első ilyen vállalkozás ebben az országban.  

2015-02-28 14:23:00

Ezredik tanúsítvány Magyarországon, további cikkek a médiában

2015.02.12-én, csütörtökön átvehette az ezredik vállalat a"Megbízható Cég" tanúsítványt. Ezzel együtt a Jázmin Virágbolt Tóthné Szalai Gabriella csatlakozott a projektben kitüntetett cégekhez, közel két hónapos magyarországi működés után! A Felsőörsön található vállalat florisztikával, csokrok és koszorúk készítésével, valamint templomok és termek díszítésével foglalkozik.

A média továbbra is szívesen ír a "Megbízható Cég" projektről. Ezúttal a cikk egy népszerű magyar honlapon jelent meg az NGO.hu oldalán és arról ír, hogy a tanúsítvány hogyan befolyásolja az eladást. Ha érdekel kérjük látogasd meg az alábbi honlapot: http://www.ngo.hu/a-megbizhato-ceg-minosites-noveli-az-eladast.html

2015-02-12 16:23:00

Következő iroda külföldön-Bulgária

2015.01.17-én megnyílt a következő iroda Lengyelország határain kívül. Számos piackutatás után, a vállalat vezetősége elhatározta, hogy bevezeti a "Megbízható Cég" projektet Bulgáriába. A cég fióktelepe Burgaszban található a Transportna utca 7. szám alatt. Regionális igazgatónak Vangelov Martint választották meg, Nemzetközi Üzleti Menedzsmentet végzett. Aki tapasztalatát szálloda és étterem menedzserként, valamint call center munkatársként szerezte Bulgáriában.  

2014-12-11 10:21:00

Új iroda Budapesten

A csehországi vállalkozás indítása olyan nagy sikerrel találkozott, hogy a cég lépéseket tett annak érdekében, hogy további fióktelepeket nyisson az ország határain kívül. 2014.12.01-én megnyitott a budapesti iroda. Magyarország fővárosában található leányvállalat menedzsere Csádi Ferenc lett, akinek korábban volt lehetősége többek között együttműködni a Sony Ericsson céggel. Már a vállalkozás megkezdése óta, a magyar cégek nagy érdeklődéssel vállalják az együttműködést a CBOK vállalattal és nagyon szívesen vesznek részt a felmérésben és a tanúsítási eljárásban.   

2014-12-01 16:21:00

Új felület kapott a weboldalunk

Újév alkalmából sok sikert és további elégedett Ügyfeleket kívánunk, fedhetetlen hírnevet és további fejlődést kívánunk. 

Kihasználva ezt a kedvező körülményt, szeretnénk bemutatni a "Megbízható Cég" projekt új weblapját. A módosított design segít megtalálni a keresett cégeket, és a cégek e-névjegykártyái sokkal átláthatóbbak és ösztönösebbek. Szeretettel meghívjuk Önt a honlapunk megtekintésére: www.megbizhatoceg.com

2014-12-01 09:21:00

A tízezredik tanúsítvány kiérdemlője

Örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket, hogy a 10000-ik tanúsítványt a Hryn-Bud PPUH Adam Hrycyk cégnek adták át Mosty városból. A céget 1981-ben alapították. Általános kivitelezéssel, egészségügyi és elektromos berendezések és orvosi gázok telepítésével, ipari és családi építkezésekkel, sportlétesítmények és csarnokok építésével foglalkozik. Ezen felül a cég átépítéseket és felújításokat is végez a befektetők egyedi igényei és elvárásai szerint, amit észrevett és értékelt a CBOK vállalat Rybnikből. Annál nagyobb a díj átadásának öröme, hogy 2009-ben a cég bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint az a cég, aki a leghosszabb deszkát készítette egy darab fából - 40 méter és 81,5 cm hosszúságú volt. Érdekességként érdemes megemlíteni, hogy a deszka átadása nem volt egyszerű, mert legalább 40 férfit kellett ehhez mozgósítani.   

2014-08-18 16:19:00

Írnak rólunk Lengyelországban

Az utóbbi időben, egyre több cikk jelenik meg az interneten a ÜVVK vállalat projektjével kapcsolatban. A "Megbízható Cég" tanúsítványt napról napra egyre jobban felismerik és értékelik. Egyre nő azoknak a cégeknek a száma akik már megkapták a tanúsítványt. Több száz különböző cég között megtalálható többek között a ProjectMed cég Białystokból (2013), vagy egy a piacon aktívan résztvevő cég, mely orvosi segédeszközökkel foglalkozik, vagy egy informatikai vállalat a BitComputer (2014) melynek központja Nysaban van, iparágának egyik vezetője az Opole tartományban.   

Sőt mi több, ezek a cégek is rendelkeznek a tanúsítvánnyal: PRO-EXPERT Górski Łukasz,  (http://www.pro-expert.com.pl/aktualnosci/item/57-certyfikat-firma-godna-zaufania), F.H.U. Krokowicz (http://www.krokowicz.com.pl/pl/o_nas/410,certyfikat-firma-godna-zaufania), LASER-WAR: Lézer szórakoztató Központ Legionowo városban (http://www.laser-war.pl/jsp/main.jsf?custom_page_link=page205.html&id_for_menu=205) czy Z.H.U. Audio-Video Sat Serwis Bis Renata Szumlewicz (http://serwisbis.pl/component/k2/item/26-firma-godna-zaufania.html).

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el a következő cikkeket: http://www.wirtualnyzgierz.pl/aktualnosci/4682,2014,grono-firm-godnych-zaufania-poszerza-sie, http://www.zielonydziennik.pl/prawo-i-firma/czy-posiadanie-certyfikatow-wnosi-cos-dobrego-do-naszej-firmy, http://www.naszapolska.eu/blog/certyfikat-firma-godna-zaufania-rozpakowujemy-paczke.

2014-06-24 16:19:00

A Megbízható Cég a legfontosabb tanúsítványok között Lengyelországban

Örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket, hogy a "Megbízható Cég" projektet észrevették és nagyra értékelték, mint az egyik legfontosabb tanúsítványt az országban! A dokumentum olyan igazolások között foglalt helyet, mint a "Teraz Polska" vagyis a "Most Lengyelország", PASE (egy olyan tanúsítvány, melyet iskoláknak és nyelvi központoknak ítél meg a Minőségi Idegen nyelvtanulás Lengyel Egyesülete) vagy a "Minőség, és Hagyomány". Bővebben a témáról itt lehet olvasni:   http://nonkonformista13.blogspot.com/2014/04/certyfikaty-dla-firm-godnych-zaufania.html.

2014-04-28 12:16:00

Következő iroda Lengyelországban

2014.03.01 - én Lengyelországban megtörtént a második iroda hivatalos megnyitója, mely további 20 munkahelyet biztosít Żory városában és az ul. Dolne Przedmieście 5. szám alatt található. Az iroda vezetőjének Trybuś Martynát választották, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az Üzleti Partnerekkel való együttműködésben.  Jelenleg a cég körülbelül 50 embert foglalkoztat.

2014-03-01 16:15:00

Az ezredik vállalkozás csatlakozott a megbízható cégek csoportjához

A "Megbízható Cég" projektet már több ezer cég nagyra becsüli. Az ezredik tanúsítványt a PPH "Lech-Bud" cégnek Koziek Leszeknek adták át, amely a lengyel piacon, már 1986-óta jelen van. A vállalat családi házak komplex építésével, ipari, vagy adminisztrációs-üzleti épületek felújításával, ezen felül földmunkákkal, vagy ipari létesítmények alapozásával foglalkozik. A cég köszönheti sikerét, többek között annak, hogy az építőipar legjobb alanyaival dolgozott együtt, akik úgy értékelték, hogy segítették megszerezni a "Megbízható Cég" tanúsítványt.  

2014-02-03 16:14:00

Rybniki irodánk illetve az első kiadott tanúsítvány

Örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket, hogy 2013.10.17-én megnyitotta kapuit a CBOK cég új leányvállalata Rybnikben a Zebrzydowicka utcán. Ezzel együtt az Alumat vállalat (www.alumat.pl) cég volt az első kitüntetett cég a "Megbízható Cég" projektben, a fedhetetlen hírnévnek köszönhetően az interneten. 1993-ban alapították és a cég Zabrze városában található és különböző ajtókat, ablakokat, függönyfalakat, télikerteket, tetőablakokat valamint automata ajtókat kínál nagy választékban. A vállalat nagy tapasztalattal büszkélkedhet a tervezés területén, az ablakok és ajtók kivitelezésébe és szerelésében. Teljes körű szolgáltatásokat nyújt a mérésektől, a tervezéstől a műhelyi gyártásig, egészen a kész elemek szereléséig az építkezéseken. Ezzel együtt, a cégről nincsenek negatív vélemények az interneten, amit értékeltek az ügyfelek. További sok sikert kívánunk!

2013-10-17 14:05:00

Elindult a lengyel anyavállalat ÜVVK legújjabb projektje

Az Üvvk vállalat missziója az innováció és azoknak a lehetőségeknek a továbbítása vállalkozók számár, amelyeknek köszönhetően pozitív képet alkotnak magukról az interneten és azon kívül. A mi célunk az, hogy az ügyfelek eljuthassanak a legszélesebb közönséghez, modern technológiáknak köszönhetően amelyek lehetővé teszik a hatékony versenyt az igények és az elvárások globális piacán.  
A mi vállalatunk azzal a céllal jött létre, hogy segítse azokat a cégeket, amelyeknek fontos a szolgáltatások magas minősége és a nem mindennapi internetes marketing megoldások. Törekszünk egy olyan csoport létrehozására, amely tisztességes és becsületes vállalkozókat tömörít, akikkel kételyek nélkül tudnak együttműködni az ügyfelek és más üzleti partnerek is.  Ezért hoztuk létre a minden vállalkozó számára elérhető terméket, a Megbízható Cég Tanúsítványt.  
Megfigyeltük, hogy a széles körben elérhető internet és a gyorsan fejlődő technológia befolyásolja és látszólag is megváltoztatja a létező üzleti modelleket, és ezzel együtt a felhasználók viselkedését és reakcióját. A legújabb technika azt eredményezi, hogy az ügyfeleknek hozzáférésük van kiterjedt információkhoz jóformán bármelyik cég, vagy intézmény termékéről, vagy szolgáltatásról. A tudatos vásárlók információkat keresnek a cégekről, amelyek szolgáltatásait igénybe veszik. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a felhasználók 92%-a vásárlás előtt elolvassa az interneten megtalálható véleményeket. Gyakran azt szeretnék tudni, hogy az adott szervezet megbízható-e. Ennek érdekében a mobil készülékek tulajdonosai sok időt töltenek olvasással a neten, az őket érdeklő intézményekről.    
Ezeknek az információknak köszönhetően úgy döntöttünk, hogy lehetővé tesszük, mind az ügyfelek, mind a vállalatok számára azt, hogy egy közös párbeszéd jöjjön létre. A megfelelő vizsgálatok után, elkészült egy innovatív, szerzői vizsgálati módszertan, amelynek köszönhetően - a létrejött algoritmus alapján, meg lehet állapítani az ún. Vélemény Tényezőt. Ezért is saját költségre megvizsgáljuk az adott gazdasági egységet egy speciális szoftvernek köszönhetően. Jelenleg nincs más olyan intézmény, amely ilyen típusú módszertant alkalmaz. Kérheti a cége felvételét egy vizsgálatra a projekt hivatalos honlapján keresztül:  www.megbizhatoceg.com
2013-10-10 16:12:00

A sikeresség kulcsa a pozitív benyomások kiépítésében rejlik

A cégek saját hírnevükre évekig dolgoznak. Nem egyszer egy rossz döntés vezethet egy hosszabb ideig tartó összeomláshoz is. Ezért is ilyen fontos, hogy már a cég megalakulásától alakítsuk a pozitív arculatát. Tekintettel arra, hogy a legújabb felmérések szerint az internetezők közel 75 %-a elhiszi az interneten talált információkat, ezért a legkönnyebb saját arculatunkat építeni az interneten keresztül. A Google kereső eredményei egyértelműen befolyásolják az internet felhasználók döntéseit. Ezért is érdemes befektetni különböző online eszközökbe, amelyeknek köszönhetően pozitívan befolyásolhatjuk cégünk arculatát. Ilyen eszközök lehetnek többek között SEO PR munkálatok, Google Adwords vagy azok a projektek, amelyek a piackutatásra vagy a tanúsítási folyamatokra összpontosítanak. Jól alkalmazhatók itt a szponzorált cikkek is, blogbejegyzések tematikus oldalakra, vagy vitafórumokon és a közösségi oldalakon, itt mégis a legjobban a content marketing számít. Egy internetező szemében nem mindegyiknek van ugyan olyan értéke a fent leírtak közül. Az utóbbi időben kiderült, hogy a netes felhasználóknak fontos mások véleménye az adott vállalatokról és az általuk nyújtott termékek, vagy szolgáltatások minőségéről. Számítanak itt mind a negatív, mind a pozitív vélemények is. Nem egyszer a negatív vélemények sokkal átfogóbb képet biztosítanak a cégekről, mivel sokkal hihetőbbek és gondolkodásra ösztönzik a felhasználót a pozitív véleményekkel szemben, amelyeket gyakran a cégek tulajdonosai írnak. Az is igaz, hogy nagyobb bizalmat gerjesztenek azok a cégek, amelyek aktívak az interneten, mert ennek köszönhetően az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a vállalat valóban megfelelő színvonalon nyújt szolgáltatásokat. Másrészről azokat a szervezeteket, akik nem foglalkoznak megjelenésükkel, gyakran úgy fogadják az ügyfelek, hogy nem túlságosan megbízhatóak, és előfordul ezen felül az is, hogy az ügyfelek úgy fogadják ezt, mintha a tulajdonosok maguk törölnék ezeket a negatív tartalmakat. A mai világban az ügyfelek 80 %-a csak akkor kész döntést hozni egy termék megvásárlásával kapcsolatban, amikor megismeri a cégről szóló online megjegyzéseket. Ezért is érdemes biztosítani a cég pozitív arculatát a interneten a cég működésének megkezdésétől.

2013-10-01 18:03:00